Vaše hodnocení

Chtěl/a by jsi získat permanent residency v Austrálii, ale chybí Ti body nebo nemůžeš najít zaměstnavatele, který by se za tebe zaručil?

Přestaň ztrácet čas a zkus něco jiného třeba Tasmánii.

Tasmánie – jak získat permanent residency v Austrálii.

Australská vláda v nedávné době udělala několik změn v zákoně o imigraci pro lidi s kvalifikací. Dnes je téměř nemožné získat trvalý pobyt v rozvinutých oblastech jako je třeba Sydney, Melbourne, Brisbane….

 

Tasmánie tuto možnost stále nabízí a dokonce značně podporuje.

 

Zvýhodňuje žadatele, kteří na Tasmánii dokončí terciární vzdělání v minimální délce 46 týdnů.

Na základě čehož student může požádat o státem nominované vízum se zvláštním zvýhodněním.

Tasmánská vláda si uvědomuje, že mezinárodní studenti, kteří studují na Tasmánii, nejen ekonomicky přispívají státu, ale také hrají důležitou roli při posílení kulturní rozmanitosti Tasmánie.

Absolventi, kteří podají žádost o vízum stanovené tasmánskou vládou, se musí zavázat, že budou na Tasmánii žít dva roky poté, co jim bude vízum vydáno.

 

Australia Best Study zařizuje studium na školách na Tasmánii, které splňují veškeré požadavky k získání trvalého pobytu v Austrálii po dokončení studia. Kontaktuj nás a domluv si s námi bezplatnou konzultaci.

Tasmánie je nejmenší Australský spolkový stát jehož rozloha činí 68 401 km². Dvě hodiny letu z Melbourne. Na Tasmánii žije 519 100 obyvatel, z nichž téměř polovina žije v hlavním městě Hobart.

Mezinárodní studenti, kteří absolvují školu na Tasmánii, budou mít výhodu.

 

Klíčové výhody:

* žadatelé si mohou vybrat povolání z Tasmánského seznamu kvalifikovaných povolání (TSOL)

* žadatelé o Skilled Independent vízum (podtřída 189) musí používat kratší střednědobý a dlouhodobý seznam strategických dovedností (MLTSSL).

* neexistují žádné kvóty na povolání
* kandidáti nemusejí čekat na výzvu k podání žádosti prostřednictvím oddělení pro přistěhovalectví

* žadatelé obdrží prioritní zpracování na Ministerstvu pro státní růst a na DIBP, což urychlí dobu potřebnou k vydání víza
* nominace Tasmánské vlády poskytuje další body v testu DIBP bodů k získání permanent residency v Austrálii.

 

Pokud se chystáte do Austrálie, neváhejte nás kontaktovat. Pomocí kontaktního formuláře na stránkách a nebo napřímo pomocí Chatu. Veškerá konzultace je zdarma

Uchazeči musí také splnit požadavky DIBP:

* skóre nejméně 60 bodů pro test DIBP bodů (včetně 10 bodů přidělených pro víza kategorie 489 státní nominace)
* mít platné a pozitivní hodnocení dovedností pro vaše nominované povolání, které je na kombinovaném seznamu kvalifikovaných povolání.
* mít alespoň „kompetentní angličtinu“ a poskytnout důkazy s uznávaným testem z anglického jazyka

Podrobné informace o těchto vízech najdete na stránkách Migration Tasmania.